top of page
Search

Miks ma olen doula?

Artikkel Alkeemia.ee lehel (09.05.2023)


Karita lugu | Kirg ja kutsumus aidata teisi naisi: 10 põhjust, miks ma olen doula

Selle artikli kirjutamise ajal olin ma doulana töötanud 10 aastat ja 10 kuud.


"Ma ei ole kunagi rohkem mõelnud selle peale, miks ma seda teen, kui sel viimasel 10-l kuul. Ma pole sellele kunagi mõelnud, sest ma alustasin seda tööd kliendi soovil ja sisemise äratundmise pinnalt. Kui ma alustasin, siis olenemata 2 väikese lapse emaks olemise igapäevasele väljakutsele, ei mõelnud ma ka doula ametile seatud ootustest ja väljakutsetest, sest mu süda juhtis mind ja ma nii väga tahtsin seda teha. Tahtsin olla toeks naistele ja peredele, lastele ja ka tervishoiutöötajatele,“ räägib kümme aastat doulana tegutsenud Karita.


9 views0 comments

Comentários


bottom of page